Over ons team


Een uitvaart is een uitdrukking van respect en liefde voor diegene die is overleden.
Een uiterst persoonlijke gebeurtenis die bij alle betrokkenen een warme, mooie herinnering dient achter te laten.
Daarvoor zet Uitvaartverzorging Alkmaar zich elke dag opnieuw in. 

Wij verzorgen voor u de uitvaart:

Net even anders ...

Soms komt het voor dat je persoonlijke situatie net even anders is dan doorsnee.
Je totaal anders denkt dan de meeste mensen of je wilt zelf de regie houden over de uitvaart en wellicht daarmee een boodschap achterlaten voor je naasten. 
Het kan ook zijn dat je totaal niet wilt waar de meeste mensen voor kiezen, vanuit daar helpen wij ook de uitvaart te verzorgen.


Geen uitvaartkist,                  maar een opbaarplank.

Buiten het feit dat je ook in de buitenlucht je uitvaart kunt laten plaatsvinden ben je natuurlijk ook niet verplicht om een uitvaartkist te gebruiken. 
Wij zien steeds vaker dat mensen kiezen voor een opbaarplank, hierbij wordt de overledene volledig gewikkeld in een mooie lijkwade.


Ons team

Door onze jarenlange ervaring en eigentijdse manier van werken is Uitvaartverzorging Alkmaar net even iets anders dan andere uitvaartverzorgers.


"Soms hoef je niets te zeggen ....           om het bijzonder te maken 💕"

Ons verhaal

Wanneer een familie dit wenst, wijken we af van plaatselijke gewoonten of rituelen. 
Over het algemeen kiezen nabestaanden voor een persoonlijke uitvaart. Wanneer de familie tijdens een plechtigheid zelf de regie heeft, ontstaat er een heel bijzondere en unieke sfeer.
Wij zijn altijd aanwezig.

Rouwkaarten

De meeste mensen laten de rouwkaart door ons drukken en met het drukken van de rouwkaart bepaald u natuurlijk wat er op de kaart komt te staan. Een warme persoonlijke tekst of een foto van de overledene, afhankelijk van uw wensen kosten rouwkaarten, met bijpassende enveloppen, postzegels en een speciale verzend-set van PostNL ongeveer:
50 stuks Eur. 295,00 - 395,00
75 stuks Eur. 335,00 - 455,00
100 stuks Eur. 475,00 - 659,00

Advertentie in de krant ?

De prijs van een advertentie valt en staat met in welke krant deze komt te staan, het is voor ons dus moeilijk om hier een vaste prijs voor te geven. Dit doen we dan ook op aanvraag.


Dragers bij de uitvaart

Wanneer u als nabestaanden de uitvaartkist wilt laten dragen dan kunnen onze dragers dit letterlijk voor u uit handen nemen.